fbpx ...

Solceller för företag

Våra solenergilösningar för företag gör skillnad – samtidigt som de bidrar till ett hållbart samhälle. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att gå över till förnybar energi.

Mer än solpaneler

Solpaneler är bara en del av ekosystemet av gröna energilösningar som vi kan hjälpa ditt företag med. Av oss kan du få ett komplett system med solpaneler, IMD-anslutningar, laddboxar och batterier som hjälper ditt företag att nå målen om hållbar utveckling.

Trygghet med garanti

Vi håller våra leverantörer, som är exklusivt etablerade och beprövade, till samma höga standard som våra installatörer och projektledare. Det är därför vi kan erbjuda prestandagaranti på våra solpaneler.

Köp eller leasa system

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder. Välj att betala direkt, hyra solpaneler i upp till 20 år eller ingå en PPA.

En grön satsning som ger Som företagare gör du verkligen allt du kan för att minska negativ klimat och miljöpåverkan i din verksamhet. Samtidigt har du en ekonomisk verklighet som inte tillåter uppoffringar. När du investerar i solenergi finns det ingen konflikt mellan ekonomi och hållbarhet. Det som är bra för klimatet är ofta bra för ditt företag och därmed dina anställda och kunder. Jämför sol investeringen med andra investeringar du kan göra som företagare. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det som är bäst för dig, ditt företag och planeten.

Batterier

Solenergins bästa vän som gör ditt företag mindre beroende av energijättarna.

Laddbox

Effektiv och smart elbilsladdning för ditt företag och era resor.

Låt ditt företag dra ännu mer nytta av solen

 

Våra produkter är gjorda för att passa – tillsammans med våra solceller skapar de ett förnybart energisystem. Så länge förutsättningarna är de rätta kommer Svea Solar att tillhandahålla en helhetslösning med solceller, batterier och eventuellt laddboxar för företagets elbilar och elfordon. Hela processen leds av erfarna energiexperter som kommer att skapa en lämplig lösning för ditt företag.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.