fbpx

Varför aSolar

Vi på Asolar har lång erfarenhet av att leverera solcellslösningar till såväl privatpersoner som företag och lantbruk. När du samarbetar med oss kan du alltid känna dig trygg i din investering – vi samarbetar enbart med marknadens bästa leverantörer och våra experter hjälper dig hela vägen från första konsultation till färdiginstallerad anläggning. Ta steget till en egen förnybar elproduktion du också.

För verksamheter och företag finns det flera fördelar med att investera i en solcellsanläggning i anslutning till lokalen. Företag har ofta en hög energiförbrukning och med en egen elproduktion kan ni sänka era elkostnader. Det är även en investering som stärker företagets hållbarhetsprofil och som kan förenkla övergången till eldrivna fordon.

Solpaneler kommer att öka värdet på ditt hus

Solpaneler på taket är mer än en investering i grön energi. Solpaneler är också värda mer den dag du vill sälja ditt hus. Enligt de senaste uppgifterna ökar solpaneler värdet på den genomsnittliga villan med ungefär lika mycket som kostnaden för att installera dem.

Få ut ännu mer av solen

Solpaneler på taket är mer än en investering i grön energi. Solceller är också en värdehöjare den dag du vill sälja ditt hus. Enligt färska siffror höjer solpaneler i snitt värdet på en normal villa med ungefär lika mycket som de kostar att installera.

aSolar logo

Om oss

Bolaget grundades 2019 av uppfinnaren Johan Schleimann-Jensen under namnet Eunell Solar AB under devisen ”Solel till alla”, främja omställningen till förnybart, främst inom solenergiområdet. Företaget hjälper till med allt från projektering till kompletta solcellsanläggningar och infrastruktur för laddning av bilar. Ibland som avlastning åt elinstallationsföretag och andra solcellsentreprenörer. Ibland direkt till slutkund, som företag, offentlig förvaltning, föreningar och privatpersoner. Sedan starten har bolaget haft en god tillväxt tack vare noggrant och väl genomförda installationer. Det fina arbetet har gett bolaget ett gott rykte på marknaden vilket lett till den goda tillväxten. 2023 tog familjen Andreasson över driften av företaget med Johan Schleimann-Jensen kvar som delägare av bolaget.