fbpx

Solceller Gislaved

Solenergi är en ren, förnybar energikälla som kan hjälpa dig att minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar på dina energikostnader. Vi erbjuder komplett installation av solpaneler och produkter i Gislaved. Vi har även lång garanti, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

→ Kontakta oss så ser vi hur mycket du kan spara

→ Solcellsguide

→ Kontakta oss för mer information

Solceller i Gislaved

 

Solceller använder paneler sammansatta av kiselkristaller och täckta med en speciell gas. När solen skiner på panelerna absorberas även det minsta solskenet och omvandlas till elektricitet. Den genererade elektriciteten, tillgänglig året runt, kan användas både för att driva din värmepump och för all annan elektrisk förbrukning i ditt hushåll.

Sunpro Power 430W för din villa i Gislaved

SunPro Power 430w är ett kraftfullt solpanel som är perfekt för hushåll och företag i Gislaved. Panelen är tillverkad av monokristallina celler med en effektivitet på 22,3%, vilket innebär att den kan omvandla mer solljus till el än andra paneler. SunPro Power 430w är också bifacial, vilket innebär att den kan generera el från båda sidor av panelen. Detta kan öka energiproduktionen med upp till 30%.

Panelen är tillverkad av högkvalitativa material och komponenter, vilket gör den till en pålitlig och långvarig lösning. Den har en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti.

SunPro Power 430w är ett utmärkt val för hushåll och företag som vill generera sin egen förnybara energi. Panelen är kraftfull, effektiv och pålitlig, och den kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning.

Om du letar efter en kraftfull och effektiv solpanel är SunPro Power 430w ett utmärkt alternativ.

Här är några specifika fördelar med SunPro Power 430w:

 • Hög effektivitet på 22,3%
 • Bifacial design för ökad energiproduktion
 • Högkvalitativa material och komponenter
 • 25-årig produktgaranti
 • 30-årig effektgaranti
SunPro 430w solcellspanel

Longi Mono 505W Black frame

Longi Mono 505W Black frame är en högeffektiv solcellsmodul med en maximal effekt på 505 watt. Modulen är tillverkad av monokristallin kisel och har en effektivitet på 21,7 %. Den har en svart ram som gör att den smälter in i omgivningen.

Modulen är lämplig för installation på tak eller mark. Den har en produktgaranti på 12 år och en effektgaranti på 90 % under 25 år.

Här är en kort sammanfattning av de viktigaste tekniska specifikationerna:

 • Maximal effekt: 505 watt
 • Effektivitet: 21,7 %
 • Öppen kretsspänning: 45,7 volt
 • Kortslutningsström: 13,97 ampere
 • Spänning vid maximal effekt: 38,53 volt
 • Ström vid maximal effekt: 13,11 ampere
 • Mått: 2093 x 1134 x 35 millimeter
 • Vikt: 24,3 kilogram

Longi Mono 505W Black frame är ett bra val för dig som vill ha en högeffektiv solcellsmodul med en lång livslängd.

Duelsun Hybrid

2-i-1-tekniken: Hur fungerar en hybridpanel (PVT)?

En konventionell solcellspanel omvandlar ungefär 20 % av det inkommande solljuset till elektricitet, medan resterande 80 % av energin går förlorad som värme. Denna värme kan vara både ineffektiv och negativ för solpanelens fotovoltaiska prestanda, eftersom panelens effektivitet sjunker när temperaturen ökar.

Med sin avancerade 2-i-1-teknik genererar DualSun SPRING hybridpanel elektricitet på framsidan och sedan återvinner ”förlustenergin” för att värma en cirkulerande vätska genom en innovativ värmeväxlare på baksidan.

Den cirkulerande vätskan i värmeväxlaren har två huvudsakliga fördelar:

1. DualHeat: I nordiska klimat kan vätskan värmas upp till 30°C med tillfredsställande effektivitet och användas för att delvis täcka byggnadens uppvärmningsbehov. Hybridpanelerna kan också samarbeta med värmepumpar och generera energi även när solen inte lyser genom att arbeta under omgivningstemperaturen och utvinna energi från omgivande luft.

2. DualBoost: Vätskan kyler även solcellerna och förbättrar därigenom elproduktionen med 5-15 % beroende på applikation.

Brand DualSun
Frame color Svart
Artikelkategorier Solpaneler
Bakstycke Svart
Effekt (W) 425
Impp 11.81
Isc 12.56
Kontakt MC4 Original (Stäubli)
Ramfärg Svart
Verkningsgrad (%) 20.4
Vmpp 36
Voc 43.4

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så tar vi ett samtal.

Solel, så här funkar det

Solcellerna fångar upp solens strålar och omvandlar dem till elektricitet i form av likström. Denna likström transformeras sedan till växelström genom en växelriktare, den enda komponenten som inte är placerad på taket utan istället installeras på en lämplig plats som grovkök eller pannrum. Växelriktaren ansluts sedan till husets vanliga elcentral, som i sin tur är ansluten till elnätet. Ett solelsystem kräver inte vatten, och därmed behövs varken ackumulatortank eller pumpstation.

Den producerade elektriciteten från solcellerna används primärt direkt i det egna huset. Eventuellt överskott säljs för närvarande tillbaka till elnätet, eftersom lagring av överskottet inte är ekonomiskt fördelaktig. Solenergin används då av grannar när de köper el från sina leverantörer.

Så mycket ström kan du utvinna i Gislaved

Mängden kilowattimmar (kWh) som kan genereras med solenergi beror på geografisk placering, antalet solpaneler, taklutning, och väderstreck. Effekten kan också påverkas av skuggning från träd, flaggstänger, TV-antenner, etc. Solpanelerna monteras vanligtvis på taket med hjälp av takfästen och aluminiumskenor. Våra solcellspaket är lämpliga för installation på villor och byggnader med olika typer av takmaterial, såsom tegeltak, plåttak, falsat plåttak och papptak.

Solpaneler i Gislaved

Vi erbjuder solpaneler av högsta kvalitet från ledande leverantörer. Våra paneler är tillverkade med högkvalitativa material och byggtekniker, vilket garanterar att de kommer att hålla i många år framöver. Om du har några specifika önskemål om märke eller typ av panel så hjälper vi dig gärna att hitta den bästa lösningen för dig.

Mer än solpaneler

Få ut mer av dina solpaneler genom att lägga till en laddbox, solpanel och strömkontrakt som fungerar sömlöst tillsammans.