fbpx ...

Solceller Värnamo

Med ett noggrant urval av leverantörer och högkvalitativa produkter anpassar vi en lösning som passar er perfekt i Värnamo. Vi har även lång garanti, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

Innovativa solcellslösningar
i Värnamo

På aSolar anpassar vi solcellslösningar efter dina behov, oavsett om det gäller små bostäder eller stora kommersiella projekt. Med vår expertis förvandlar vi solens strålar till pålitlig och hållbar energi 

Service och underhåll

Vår service slutar inte vid installationen. Vi erbjuder omfattande service och underhåll för att säkerställa att ditt solcellssystem fungerar optimalt under hela dess livslängd.

Ren el och hållbar energi

Vi är stolta över att bidra till en grönare värld genom att minska beroendet av fossila bränslen. Vår teknik är framtidssäkrad, ekonomisk och ger dig full kontroll över din energiförbrukning.

Sunpro Power 440W för din villa i Värnamo

Sunpro Power representerar marknadens mest effektiva och driftsäkra alternativ. Denna solpanel med elegant helsvart design och glas på både fram- och baksidan är ledande inom solenergi. Kombinationen av stil och prestanda gör Sunpro power till det bästa valet för dem som söker överlägsenhet i både utseende, energiproduktion och långvarig hållbarhet.

  • Stilren helsvart design
  • Glas/Glas-teknik
  • Extra robust solpanel som tål högre tryck
  • 30 års effektgaranti
  • 25 års produktgaranti
SunPro 430w solcellspanel

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter så tar vi ett samtal.

Solel, så här funkar det

Solcellerna fångar upp solens strålar och omvandlar dem till elektricitet i form av likström. Denna likström transformeras sedan till växelström genom en växelriktare, den enda komponenten som inte är placerad på taket utan istället installeras på en lämplig plats som grovkök eller pannrum. Växelriktaren ansluts sedan till husets vanliga elcentral, som i sin tur är ansluten till elnätet. Ett solelsystem kräver inte vatten, och därmed behövs varken ackumulatortank eller pumpstation.

Den producerade elektriciteten från solcellerna används primärt direkt i det egna huset. Eventuellt överskott säljs för närvarande tillbaka till elnätet, eftersom lagring av överskottet inte är ekonomiskt fördelaktig. Solenergin används då av grannar när de köper el från sina leverantörer.

Så mycket ström kan du utvinna i Värnamo

Mängden kilowattimmar (kWh) som kan genereras med solenergi beror på geografisk placering, antalet solpaneler, taklutning, och väderstreck. Effekten kan också påverkas av skuggning från träd, flaggstänger, TV-antenner, etc. Solpanelerna monteras vanligtvis på taket med hjälp av takfästen och aluminiumskenor. Våra solcellspaket är lämpliga för installation på villor och byggnader med olika typer av takmaterial, såsom tegeltak, plåttak, falsat plåttak och papptak.

Mer än solpaneler

Få ut mer av dina solpaneler genom att lägga till en laddbox, solpanel och strömkontrakt som fungerar sömlöst tillsammans.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.