fbpx ...

Solcellsbatterier & Industribatterier Nossebro

Gör det möjligt att använda billig el när elen är dyr. Den perfekta följeslagaren för dina solpaneler.

→ 50% skattreduktion, vilket passar dig?

→ Varför batteri?

→ Batteri

50% skattereduktion på solcellsbatterier i Nossebro

När du köper ett solcellsbatteri med installation till ditt hem har du rätt till en skattereduktion på 50%.

Jämför våra batterier och hitta det bästa för ditt solcellsystem.

Varför komplettera med batteri?

 

Att komplettera sin solcellsanläggning med ett batteri är en smart åtgärd för att få ut mer gratis el av sina solceller. Ett batteri ger även andra möjligheter att kunna spara eller köpa el vid lågt elpris från elnätet eller nyttja backupström vid strömavbrott.

Att öka egenanvändningen av sin solel kommer vara betydelsefullt när stödsystemen avskaffas och i takt med att elpriserna fortsätter stiga. Att solceller + batteri är en försäkring mot full exponering av stigande elpriser lärde man sig uppskatta redan sommaren 2021, men även nu när elpriset rusat långt bortom vad som varit ett normalt elpris historiskt. Att låta batteriet tankas upp dagtid och driva hemmet med billig el kvällstid tror vi kommer vara standard i framtiden. Men varför vänta tills dess?

Villabatterier i Nossebro

Sungrow solcellsbatteri

 

Sungrow SBR-högspänningsbatterier utnyttjar litiumjärnfosfatceller (LFP), som anses vara den mest säkra och hållbara formen av batterikemi tillgänglig. Dessa batterier är också fria från kobolt, vilket ytterligare ökar deras hållbarhet. Den modulära, kompakta och plug-and-play-designen av Sungrow SBR-batteriseten erbjuder en flexibel kapacitet på 9,6-102,4 kWh. De trefasiga hybrid-energilagringsväxelriktarna från Sungrow kan seriekopplas och fungera med effektomfattningen 5-50 kW. Dessutom imponerar dessa set med hög effektklass, med en toppeffekt på 6,57 kW från endast 3 moduler och en imponerande 17,5 kW topp från 8 moduler.

aSolar erbjuder olika storlekare på SunGrows solcellsbatterier

Solax Power

 

Solax-batterierna utgör en pålitlig och avancerad energilagringslösning som är konstruerad för att optimera din energianvändning och sänka dina elkostnader. Genom att använda Solax-batterierna kan du effektivt lagra överflödig solenergi, som produceras av dina solceller, för att sedan använda den vid behov, exempelvis när solen inte skiner eller under perioder med hög efterfrågan. Detta gör din energiförsörjning både mer hållbar och kostnadseffektiv.

BYD

 

BYD-batteriet är uppbyggt i moduler, vilket möjliggör en enkel anpassning genom att man lätt kan lägga till det önskade antalet moduler. Vanligtvis ligger det normala kapacitetsbehovet för svenska villor mellan 14-19 kWh (5-8 moduler), baserat på den elförbrukning som sker under nattetid. En betydande egenskap i svenska förhållanden är att BYD HVM kan leverera en toppeffekt på cirka 10 000 W över tre faser när det samverkar med växelriktare från Sungrow, Goodwe och liknande. Det innebär att batteriet framgångsrikt kan matcha effektbehovet för högeffektsförbrukare som induktionshällar och värmepumpar.

Emaldo Batteri

Emaldo Power Core representerar en komplett energihanteringslösning för hemmet, sammanfogande vår specialanpassade högpresterande växelriktare, modulära batteripowerboxar, Bluetooth®- och Wi-Fi-anslutning samt en dedikerad typ 2-laddare för elfordon, allt i en stilren enhet.

Med en smart allt-i-ett-design eliminerar Emaldo Power Core behovet av flera separata enheter, vilket inte bara minskar utrymmeskraven avsevärt utan också möjliggör den snabbaste installationsprocessen inom branschen.

Den modulära designen gör det möjligt att expandera batterikapaciteten genom att enkelt lägga till våra 3,1 kWh-batterilådor, vilket möter en mängd olika energibehov. För de som strävar efter ännu större kapacitet kan systemet enkelt parallellkopplas för att skapa ett imponerande 86 kWh-system. Med Emaldo Power Core får du en flexibel och kraftfull lösning för att uppfylla dina hemmets energibehov.

Industribatterier i Nossebro

Pixii’s PowerShaper

Ett modulärt energilagringssystem. Med en IP55-klassificering är det redo att anslutas antingen till ditt eget självproducerade elsystem eller direkt till elnätet.

Pixii’s batterilagringssystem är konstruerat med möjlighet till fjärrövervakning och fjärrstyrning. Den inbyggda kommunikationsporten ger dig möjlighet att ansluta till alla systemkomponenter samt övervaka de specifika uppgifter som batteriet har konfigurerats för att utföra gentemot omvärlden. Detta system är enhetligt och används för alla Pixii-batterier, oavsett om det är en PowerShaper eller en Powerbase.

 

Pixii kan även ansluta till tjänster för frekvensreglering kan du hyra ut ditt batteri till Svenska kraftnät via CheckWatt och få ersättning. Detta möjliggör en snabb återbetalningstid och gör det möjligt att börja tjäna pengar på din investering i batterier.

 

Tillverkare
Pixii
Effekt
50kW
Nominell AC-spänning
230/400 VAC
Frekvens
50/60 Hz
Max AC (50kW)
80A
Nominell DC-spänning
50Vdc
Max DC (50kW)
1125A
Max drifttemperatur
45ºC
Min drifttemperatur
-20ºC
Mått
706 x 895 x 2120 mm
Vikt
600-800 kg

Power Base 600

Ett komplett energilagringssystem som är monterat på en stålplatta och har samma storlek som en standard 20″-container. Det kan utrustas med upp till 12 st PowerShaper-enheter.

Pixii batterilagringssystem är konstruerat för att möjliggöra fjärrövervakning och -styrning. Den inbyggda kommunikationsporten ger dig möjlighet att ansluta till alla systemkomponenter och övervaka batteriets funktioner gentemot omvärlden. Denna kommunikationsinfrastruktur är enhetlig för alla Pixii-batterier, oavsett om det är en PowerShaper eller en Powerbase som används.

 

Pixii kan även ansluta till tjänster för frekvensreglering kan du hyra ut ditt batteri till Svenska kraftnät via CheckWatt och få ersättning. Detta möjliggör en snabb återbetalningstid och gör det möjligt att börja tjäna pengar på din investering i batterier.

 

Tillverkare
Pixii
Effekt
600kW
Nominell AC-spänning
230/400 VAC
Frekvens
50/60 Hz
Max AC (50kW)
4 x 240A
Nominell DC-spänning
50Vdc
Min drifttemperatur
-20ºC
Max drifttemperatur
45ºC
Material platta
Stål S235
Mått
6 058 x 2 438 x 2 230 mm
Vikt (fullt utrustad)
10 000-12 000 kg

ZOE Box-C 100kW/215kWh Battery Storage System

Z Box-C 100kW/215kWh Battery Storage System är en kompakt och kraftfull lösning för batterilagring. Med en imponerande kombination av 100 kW effekt och 215 kWh lagringskapacitet erbjuder detta system pålitlig och skalbar energilagring för olika tillämpningar. Dess avancerade teknologi säkerställer effektiv laddning och urladdning, vilket gör det idealiskt för att hantera krävande energibehov. Z Box-C är utformad med säkerhet och tillförlitlighet i åtanke för att möta behoven hos olika industrier och applikationer.

 

ZOE kan även ansluta till tjänster för frekvensreglering kan du hyra ut ditt batteri till Svenska kraftnät via CheckWatt och få ersättning. Detta möjliggör en snabb återbetalningstid och gör det möjligt att börja tjäna pengar på din investering i batterier.

 

 

ZOE Box-H 372kWh Battery Storage System

Z Box-H 372kWh Battery Storage System är en kraftfull och pålitlig lösning för industriellt batterilager. Med en imponerande lagringskapacitet på 372 kWh möter detta system behoven hos industriella anläggningar med hög energiförbrukning. Dess avancerade teknologi säkerställer snabb laddning, långvarig prestanda och skalbarhet för att möta växande krav. Med flera lager av säkerhet och övervakningssystem erbjuder Z Box-H trygg och effektiv drift i industriella miljöer.

 

ZOE kan även ansluta till tjänster för frekvensreglering kan du hyra ut ditt batteri till Svenska kraftnät via CheckWatt och få ersättning. Detta möjliggör en snabb återbetalningstid och gör det möjligt att börja tjäna pengar på din investering i batterier.

 

Flera lösningar till batterilagring

 

Användningen av batterilager sträcker sig över olika ändamål. På aSolar håller vi som grundprincip att det alltid, dygnet runt, bör utnyttjas för det som för tillfället är mest ekonomiskt fördelaktigt. Det kan inkludera att minska effekttoppar under vissa timmar och balansera det svenska elnätet under andra. Vi på aSolar tar ett helhetsansvar för våra installationer. Vi övervakar våra system noggrant, söker avvikelser och agerar snabbt om vi identifierar något som är fel eller har potential att bli det. Hos oss får du en komplett produkt där vi har personalen från projektering till drift, övervakning och service.

Solceller

Följ med oss på resan till ett hållbart samhälle med kraften från solen. För din sinnesfrid erbjuder vi komplett installation av dina solpaneler och endast produkter med lång garanti.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.